top of page
03_Agrimi - Pattern - Green Background - 150 DPI.png

Една платформа. Много решения.

През изминалата една година работихме много, за да обединим водещите софтуери в българското земеделие в една обща среда.
Agrimi е интегрираната софтуерна платформа, която ви предоставя пълна информация за всички операции, мероприятия и дейности в стопанството.
Agrimi обединява функционалностите и данните от TechnoFarm, GeoSCAN и Agrooffice.

Всичко, което трябва да направите е да влезете тук с Вашето текущо потребителско име и парола.

Предимства на новата софтуерната платформа:

Визуализация на всички данни от стопанството в една
платформа и на един клик разстояние

Мобилно приложение с възможност за визуализация на всички данни и измервания на място

Лесно планиране на работните процеси чрез отчети с полезна информация

Автоматизирани отчети за извършените дейности и обработки – на дневна база директно по имейл.

Пълна картина на развитието на културите чрез сравняване на карти / агрохимични почвени, карти на база вегетационен и
воден индекс/

Мониторинг на движението на машините в реално време и автоматични отчети за обработените площи

Преглед на данни от метеорологични станции и прогноза за времето

Постарахме се да направим платформата лесна за работа за всички потребители, а благодарение на новия облик на платформата ще можем да Ви предоставим допълнителни възможности, улеснена работа и бърз достъп до всички данни.
 

Ето и малко повече за функционалностите на Agrimi:
 

Основният модул  е Административна Карта  и той ще се зарежда при всеки вход в програмата.

За да достъпите останалите модули е необходимо да изберете иконата на съответния модул от менюто в ляво на екрана. Всички  модули, за които имате валиден абонамет ще се виждат в ляво на екрана във всеки момент на работа с програмата.

В Модул Административна Карта ще видите основните подобрения и новости – менюто със слоевете е позиционирано в ляво с възможност за по-лесна навигация по слоевете и атрибутната информация.
Това дава възможност бързо да се ориентирате кои са заредените в момента слоеве. Слоевете, които са показани на картата са изброени в полето Соеве на картата. Там бързо и лесно може да намерите слой само
като изпишете името му, без да се налага да отваряте падащото меню.

 

Активният слой, по който работите е посочен в полето Избран слой, а в дясно са изнесени бързи бутони за стилизация на слоя и мащабиране. А в таблицата под него е показана атрибутната информация на записите в него.

Зареждането на данни е улеснено, чрез два бутона над списъка със слоеве. Там можете да виждате и история на зарежданията.

С клик върху картата с мишката ще може да виждате допълнителна информация за имота и да извършвате действия с него – като копиране или експорт.

image (2).png
info adm karta (1).png

Освен Административната Карта тук може да добавите като модул и Административна Карта +. Той надгражда функционалностите на модул Административна карта и дава възможност за изчисление на наклони на имотите, визуализация на Ортофото карта, топографска карта и кадастър за цяла България.

Вече ще можете да зареждате изходните данни от споразумения, за да визуализирате декл.69 и заявления 70 за всички ползватели.

Данните от тях ще можете да виждате за всеки имот в атрибутната информация или като кликнете върху имота на картата.

Тук ще ви запознаем и с новия Административен дневник за улеснено и бързо генериране на Дневници за агрохимични обработки, спазвайки всички административни условия по Нитратна директива и с налични списъци за препарати одобрени от БАБХ.

adm karta+.png
info adm dnevnik.png

Може да надградите с модул Парцели, с който да управлявате сеитбооборота в стопанството, да планирате мероприятията и да имате достъп до данни от пробовземaнията.

 

Ако искате да разполагате с прогнозата за времето и да я следите в реално време можете да го направите чрез модул Метеостанци.

 

Не пропускайте да изтеглите мобилното приложение на Agrimi напълно безплатно от App Store и Google Play.

Всичко, което трябва да направите е да влезете тук с Вашето текущо потребителско име и парола.

 

Ако срещнете затруднения при достъпа на новата платформа не се колебайте да ни потърсите на телефон 0889 00 80 70, за да ви съдействаме с работата а Agrimi.

Традиционната версия на TechnoFarm ще е достъпна още 2 месеца, ще може да я достъпвате по досегашния начин.

bottom of page